En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Kestirmece 20 salname tecrübemizle ve her biri dair kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çdüzenışmalarımızla siz giranbaha iş ortaklarımızın kredili çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Ezelî konstrüksiyonlarda bina dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni binalarda (mektep, düzenışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi midein hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın mebdeladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk sineindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lafız konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk geçirmek rahatsızlık ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

çatı bağırsaklerinde sırça veya maden kasa olan elan rahat ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 set tenha kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Konstrüksiyonlır? Her binanın mevla olduğu düzlük ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla dokumalmaktadır.

örneğin önüne yüzıcı özdek yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan duvarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve hastane kabilinden” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan harcamak isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha münteşir kullanılır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve duman sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıdem tütünın ve yüce ısının dünyaarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Umumi amacı insanoğluın binayı pert kararlamadan bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet kızılır.

Yangın Kapısı taban amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yakışır olarak test edilmekte ve Yangın Kapısı onaylanmaktadır.

Yangın yahut ivedi konum vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page